Monday, April 27, 2009

kenali daku!!!

saat nih aku masih kat opis..malas plak nak balik umah..xde ape pun kat umah tuh!!!sambil2 dengar lagu..aku search arr blog2 yang menarik dan info2 yang membina minda..sambil2 aku searching terlintas di kepala aku,macam maner ekk sebenarnya sikap dan diri aku nih..bagaimana org nyer aku nih..aku sendiri kadang2 kurang mengenali diri ku sendiri..then aku searching kajian DR.Fadhilah Kamsah,tentang peribadi seseorang itu berdasarkan bulan...aku duk baca kajian yang dijalankan tuh mengenai sikap individu yang dilahirkan pada bulan tersebut..aku hanya tersenyum sumbing bila baca penjelasan tentang bulan kelahiran aku tuh..hurm..nampaknya hampir2 seratus peratus sikap aku seperti yang di gambarkan..aku lahir pada bulan disember..


DISEMBER

* Sangat setia dan pemurah.(alhamdulillah...patut poket selalu kosong..huhu)
* Bersifat patriotik.(hurm..bleh la..selalu nyanyi lagu kristal)
* Sangat aktif dalam permainan dan pergaulan.(aktif ka??main lain kut..opss)
* Sikap kurang sabar dan tergesa-gesa.(yer kut...)
* Bercita-cita tinggi.(huhu..mestilah)
* Suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi.(i born to be a leader)
* Seronok bila didampingi.(yeah...suka ader kawan2 di sekeliling)
* Suka bercampur dengan orang.(of course...i do)
* Suka dipuji, diberi perhatian dan dibelai.(erk..di belai?der kawan kater aku manja..iyer ker?)
* Sangat jujur, amanah dan bertolak ansur.(ehem...aku la tuh)
* Tidak pandai berpura-pura.(yup..true is true..false is false..)
* Cepat marah.(kadang2..tp cepat gak sejuk)
* Perangai yang mudah berubah-ubah.(ikut keadaan...)
* Tidak ego walaupun harga dirinya sangat tinggi.(hehe...)
* Benci pada kongkongan.(yeah....pantang tui..)
* Suka berlawak.(aku suka menghiburkan org lain...)
* Pandai buat lawak dan berfikiran logik(iye ke?tarak tau..)

"tapi kalau dulu aku sedih ader org yang pujuk dan motivate..now aku buat lawak sendiri,aku gelak sendiri..huhu"

4 comments:

hapiz / apros said...

bro...
kenali diri melalui jenis darah lagi tepat kot..
u darah ape ek?

bAdBoYZ said...

owh ye ker?

aku darah jenis o+

penderma yang baik..huhu

habis la darah aku...

Donut said...

darah O?
ko memang sesuai jadik ketua kampung.
huhu~

bAdBoYZ said...

epul,

uiks..ketua kampung?

kenapa???