Saturday, February 28, 2009

KISAH PAHIT SEORANG GIGOLO

Aku terpaksa menjadi gigolo" (FAKTA PLUS!!)


Teman-teman, Bacalah kisah di bawah ini: (Cubalah ambil hikmahnya..)

Seorang pemuda frusted mencuba-cuba menjadi gigolo.Pengalaman pertamanya bertemu seorang ibu muda datang dengan kereta mewah.

Pemuda itu dibawa dengan kereta mewah menuju ke sebuah rumah besar milik wanita itu. Sesampainya dirumah, Dia di suruh masuk ke dalam sebuah bilik. Si pemuda itu merasa nevous karana ini adalah pertama kalinya masuk ke bilik wanita lain. Fikirannya tak menentu, bingung dan juga kekok.

Semakin di fikir seperti itu, birahinya juga makin muncul Sebelum melakukan apa-apa, wanita itu berkata, "Kamu bukakan dulu baju kamu dan tunggu disini dulu ya, jangan ke mana-mana," ujar wanita itu kemudian keluar dari kamar. Pemuda itu makin bingung kerana ditinggal keseorangan. Dan, dia malu untuk telanjang kerana tubuhnya kurus. Akhirnya dia membuka semua bajunya,dan menunggu di bilik."Ah alang-alang menyeluk pekasam biar sampai kepangkal lengan," fikirnya.

Tak lama kemudian, ibu itu masuk ke dalam bilik. Kali ini diikuti oleh dua orang anak kecil. ibu itu berkata kepada kedua anak kecil itu, "Tengok ni, Wati dan Budi, kalau malas makan badan kita jadi kurus seperti abang ni"


Huahaha..ha. .ha..


moral of the story: walau bagaimana kita kecewa or frust pun jangan mengambil jalan singkat untuk mengubat kekecewaan kita.

makan la weight gain supaya badan tak kurus sekeping..


sekian...

2 comments:

Anonymous said...

hehe
dah baca
siot je kan
kesian si gigolo tu

bAdBoYZ said...

huhu..tue la pasal..

ingat leh puas nafsu serakah..

alih2 kene kutuk..cekeding..